Personal menu

"Трибуна Соколъ" навърши 2 години

"Трибуна Соколъ" навърши 2 години

В навечерието на новия футболен сезон Спартак Варна отново е в ролята на новак в Първа лига след едногодишно изгнание във втория ешелон. Отсъствието на "соколите" този път беше кратко, след като през 2022 г. завръщането бе очаквано повече от декада. Именно преди две лета обаче организираните "синьо-бели" привърженици в морската ни столица положиха основите на нещо ново, голямо и различно - "Трибуна Соколъ". Тенденцията от Западна Европа даден сектор да се обединява под общ флаг и организация доведе до настоящото гнездо на "спартаклии". На 2 юли 2022-а сайтът Spartak-Varna.net информира за раждането на "Трибуна Соколъ" и остави в миналото емблематичното обединение "Синдикат 12".

"Скъпи соколи! Искаме да ви съобщим, че отваряме нова страница със завръщането на нашия любим отбор в най-високото ниво на професионалния футбол в България! Обявяваме обединение на всички активни фракции в сдружение – “Трибуна Соколъ”. Тази организация ще се грижи за развитието на "синьо-бялата" идея, затвърждаването на позициите ни в целия град сред млади и стари, както и налагането на ултра културата сред масовия фен на Спартак Варна.

„Трибуна Соколъ“ ще бъде символ на едно ново начало в "синьо-бялата" ултра история. Точно по тази причина позиционирането на организираните фенове ще бъде на ново място, а именно трибуната зад вратата откъм бул. Васил Левски в нашия дом – стадион "Спартак". Трибуната ще е отворена за всеки един фен, който е готов активно и безусловно да подкрепя нашия отбор и да спазва елементарен общоприет правилник за вътрешен ред, който ще бъде поставен в близост до самите входове на трибуната!

Очаквайте много скоро специални членски карти именно за тази трибуна, а и макар да е рано да издаваме – подготвяме нов фен магазин изцяло с наши артикули, дизайни и лога, печалбата от които ще бъде инвестирана в развитието на организацията. Следете ни за още любопитни подробности съвсем скоро!

Нека се върнем малко назад във времето:

Преди години беше създадено обединението “Синдикат 12”, поради определени обстоятелства и то изпълни своята мисия. То се превърна в символ на жестоката борба на феновете с всички несправедливости, които сполетяха клуба през последните 15 години. Благодарение на тези усилия в момента клубът съществува! Именно тази борба спря затриването на Спартак от футболната карта! Тук даваме да се разбере, че символично прекратяваме дейноста на това сдружение и се надяваме, че за безкрайни времена това знаме ще почива. НО все пак държим да отбележим – този символ на борба – “Синдикат 12” остава такъв и ако възникнат подобни обстоятелства, при нужда, отново ще бъде използван.

СПАРТАК ВАРНА - ТОВА СМЕ НИЕ, СПАРТАК ВАРНА – ТОВА СИ ТИ!"

Добави коментар
*