Personal menu

"Трибуна Север" отново избухна с иновативен дрескод

"Трибуна Север" отново избухна с иновативен дрескод

След като в края на миналия сезон агитката на Славия Прага направи паметно гостуване срещу Виктория Пилзен в ретро дрехи и артикули от 90-те, сега "червено-белите" ултраси подготвят нов паметен дрескод. За старта на първенството в чешката Fortuna Liga момчетата от "Трибуна Север" избраха да отидат за визитата на Словацко като на плаж.

"Будилникът звъни, слависти! Време е да се събудите от летния сън! Паузата изтече като вода и сезон 2024/2025 в любимата ни Чешка лига вече започва! В първия кръг Tribuna Sever ще подкрепи Славия Прага в Словацко, където след осемседмично прекъсване ще се видим отново - в неделя, 21 юли.
И тъй като слънчевото лято е в разгара си, за мача обявяваме специален дрескод "Beach Boys Slavia"! Това пътуване ще бъде едно голямо плажно парти! Надуйте дюшеците, подгответе си банските, плувките, поясите, надуваемите еднорози или ръкавели. Местата ни са на Южната трибуна в сектори D4 и D5 и при изчерпване - от D1 до D3.
"Трибуна Север" ще ангажира своите автобуси за първия, ключов мач за сезона. Можете да се запишете за тях всеки делничен ден в TS Store от 11-18 ч. Цената на екскурзията е 630 CZK (50 лв.)", написаха от Tribuna Sever.

Добави коментар
*