Personal menu

Продължава благотворителната кампания в подкрепа на Ева

Продължава благотворителната кампания в подкрепа на Ева

Борбата на локомотивската общност в Пловдив за лечението на Евдокия Трайкова - съпруга на големия "черно-бял" привърженик Румен Трайков, продължава с пълна сила. Събирането на средства не е преставало вече повече от месец, като поредната инициатива на Фенклуб Локомотив Пловдив е благотворителен търг за 10 различни футболни артикула - мачова фланелка на Хорхе Сегура с подписите на всички играчи, мачова фланелка на Мартин Камбуров с подпис от голмайстор №1 на елита, мачова фланелка на Кирил Котев с подпис от играча, официална фланелка на Локо Пловдив с подписите на играчите и треньорския щаб от сезон 2021/22, мачова фланелка на Нешко Милованович от шампионския сезон 2003/04, мачова фланелка на Георги Минчев, топка с подписите от всички живи легенди на Локо Пловдив по случай 95-годишнината на клуба, екип на Мартин Луков от националния отбор, екип на Локо Пловдив на Илко Пиргов с подпис от играча, шампионски шал с подписите на всички "черно-бели" герои от 2004-а, фланелката на капитана Димитър Илиев от историческия за Пловдив финал през 2019 г.

 

"Обявяваме търг по кампанията за събиране на средства за лечението на съпругата на Румен Трайков - Евдокия. Може да наддавате за всеки артикул с цена под снимката му.

Начална цена: 100 лв. -  Минимална стъпка: 20 лв.

Начало: 18.06.2024 - Край: 23.06.2024 г.

Условия:

1. Търгът се печели от предложилия, в периода на провеждане на търга, най-висока цена в лева за артикула.

2. Наддаването се осъществява единствено на фейсбук страницата на кампанията под единствената публикация за целта.

3. Заплащането може да стане по банков път по сметката на Румен Руменов Трайков: BG74UNCR70001519984664 или с наложен платеж.

4. Куриерските услуги са за сметка на купувача.

5. Ако спечелилият търга се откаже, то печеливш става предходният, предложил най-висока цена в лева.

Добави коментар
*