Personal menu

Обявиха датите на "Синя есен" 2024 в Кюстендил

Обявиха датите на "Синя есен" 2024 в Кюстендил

От Националния клуб на привържениците на Левски обявиха датите на ежегодния фен турнир "Синя есен". Надпреварата ще се състои в последната седмица на месец септември, като ще стартира в петък (27.09.2024 г.) и ще приключи в края на уикенда. Домакин на турнира ще бъде стадион "Осогово" в Кюстендил.

"Здравейте, Левскари! Представяме Ви информация относно провеждането на турнира по мини футбол между Привържениците на „Левски“ – „СИНЯ ЕСЕН“ 2024 г. Турнирът ще се проведе между 27-29 септември в град Кюстендил. Организатори тази есен ще бъдат "Torcida Kyustendil" със съдействието на "Национален Клуб на Привържениците на Левски" и Асоциация "Levski Family"! Настаняването ще бъде в парк хотел "Кюстендил", като цената за две нощувки е 194лв (80лв за петък вечер, 114лв за събота вечер) на човек с включени закуска и вечеря. В цената влиза и празнична вечеря в събота, с включен марков алкохол, както и закуска в неделя сутрин. Всички гости ще могат да ползват и СПА услугите на хотела с минерална вода.

Турнирът ще се проведе на стадион "Осогово", който е на метри от хотела. Телефон за заявки за участие и резервации: +359 896 858 909. Тази година турнирът "Синя Есен" се посвещава на 25-годишнината от създаването на "Торсида Кюстендил"! Синя Есен Ви очаква! Само Левски! Левски на Левскарите!", написаха организаторите на "Синя есен".

Добави коментар
*