Personal menu

Фен клуб "Дунав завинаги" се сбогува със свой другар

Фен клуб "Дунав завинаги" се сбогува със свой другар

Тази сутрин фен общността на русенския Дунав се сбогува със своя верен съмишленик и другар Валентин. Опелото се състоя в църквата на ул. Доростол (до парка на Младежта) в Русе, като от Фен клуб "Дунав завинаги" с покрусени сърца изпратиха Вальо в последния му път.

"Ужасна новина ни връхлетя в късния следобед днес (24 юни). Един голям дунавец си замина от този свят. Всеотдайният Вальо вече не е сред нас. Човек с огромно сърце, винаги с усмивка, до краен предел отдаден на каузата Дунав, за съжаление вече ще ни гледа от небето, рамо до рамо с другите дунавски фенове, които са високо там горе. Гордо развявайки дунавски флаг и припявайки поредния рефрен, без съмнение ще продължи да подкрепя Дунав. Вальо, ще ни липсваш, човече... Почивай в мир!", написаха от фенклуба на "драконите".

"Вечна памет за един отдаден на марката "Дунав" човек! Поредният, който за съжаление отива в небесната ни агитка. Винаги готов за нов артикул, за гледане на живо в Русе или на гостуване. На две колела или с кола - и с Дунав в сърцето и ума!", публикуваха от Ultras Dunav.

"Вальо се стремеше винаги да е позитивен, но имаше явно неща извън Дунав, разходките с колело и срещите с приятели, които доведоха до тук. Никога няма да го забравим!" и "Да почива в мир, беше с добро сърце и милееше за Дунав. Ще ни липсва", споделиха във Фейсбук с приятелите си част от членовете на "Дунав завинаги".

Добави коментар
*