Personal menu

Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" и "Бригада Враца" се сбогуваха със свой любимец

Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" и "Бригада Враца" се сбогуваха със свой любимец

От Фен клуб "Ботев Враца Завинаги" и "Бригада Враца" се сбогуваха в специален пост с доскорошния вратар на "зелените" Красимир Костов. Роденият през 1995 г. в Петрич страж сераздели по взаимно съгласие с клуба след 6 години под Околчица и общо 167 мача под рамката за врачани (165 мача в Първа лига и 2 за Купата на България).

"Всяко начало има и своя край. Благодарим на Краси Костов, за всичко, което направи за Ботев Враца. През всичките тези години ние бяхме едно семейство, и оставаме такова. Надяваме се ,че с края на тази ера се открива възможност за започването на нова такава - ЛЮБОМИР ВАСИЛЕВ", написаха от Фен клуб "Ботев Враца Завинаги".

Самият Краси Костов също беше емоционален при раздялата си със стадион "Христо Ботев" и написа в личния си профил. "БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря, БОТЕВ ВРАЦА, за прекрасните 6 години заедно! Благодарен съм на всички мои ръководители, треньори, съотборници, както и на всички служители на клуба! Благодарен съм на феновете, които през всички тези години, бяха мой гръб и подкрепа - в добро и в лошо! За мен бе голяма гордост, чест и отговорност да защитавам емблемата и да нося капитанската лента на този славен клуб!!!

Каквото и да напиша няма да бъде достатъчно, за да опиша емоциите, които преживях през тези години! Благодарен съм на Враца, че ме срещна с истински хора, които мога да нарека ПРИЯТЕЛИ!!! Рядко се срещат такива хора, но се радвам, че успях да ги намеря точно във Враца. Във Враца, където въпреки далеч от родното ни място, аз и моето семейство успяхме да се чувстваме като у дома си! БОТЕВ ВРАЦА винаги ще бъде част от моето сърце!!! До нови срещи!", завърши Краси Костов.

Добави коментар
*