Personal menu

Болестта на юноша на ЦСКА обедини феновете в България

Болестта на юноша на ЦСКА обедини феновете в България

Личната драма на юношата на ЦСКА Илиан Антонов обедини футболната общност в България. 19-годишният нападател на "армейците" обяви, че се бори с коварно заболяване и временно преустановява кариерата си, докато се излекува и възстанови. От ЦСКА мигновено подкрепиха своята рожба - "В края на миналия сезон Илиан Антонов беше диагностициран с рак. Незабавно бяха предприети мерки за спешна интервенция, която да премахне образуванието. Благодарение на несломимия си дух и силна воля, въпреки шокиращата за възрастта си диагноза, Илиан премина успешно през операциятa, като му предстои нелеко възстановяване. Вярваме, че нашият талантлив футболист ще премине през тази трудност като истински шампион, а ние оставаме плътно зад него. Илиан Антонов е един от нас и го очакваме на терена скоро, за да радва „червената“ публика със своите отдаденост и талант!"

 

Вълна от съпричастност заля и социалните мрежи, като успех в житейската битка на Илиан пожелаха не само привърженици на ЦСКА, но дори и на вечния съперник Левски. От "Трибуна Левски" заснеха специално видео, за да окуражат тийнейджъра. "Успех, Илиане, вярваме, че ти ще спечелиш тази битка! Ние като левскари ти пожелаваме на първо място да бъдеш жив и здрав, да продължаваш да вярваш и да се бориш, защото на терена може да сме съперници, но първо сме хора и после сме различни", се казва в част от обръщението.

Естествено, най-много окуражаващи публикации заваляха от "армейската" общност. Лидерът на "Сектор Г" Иван Велчев публикува стори със снимката на Илиан Антонов и майка му Цветелина. Популярният в Северната трибуна привърженик Асен Мечката пък написа: "Нашето момче има нужда от нас и подкрепата ни. Нека му я дадем и не оставим и миг съмнение, че няма да успее! ДРЪЖ ФРОНТА, Илиане! БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ, ТИ СИ АРМЕЕЦ И ЩЕ УСПЕЕШ!". Силно послание във Фейсбук отправи и Василена Шлишкова: "Пълна подкрепа за Илиан Антонов! Бог дава изпитания на най-силните и смелите! Ще се завърнеш по-силен от всякога!!! Имаш подкрепата на цял Български народ!"

Екипът на ULTRAS.BG пожелава бързо оздравяване и успешно завръщане на футболния терен на Илиан Антонов!

Добави коментар
*