Personal menu

Blue Boys Burgas спечелиха фен турнира СИНЬО ЛЯТО 2024

Blue Boys Burgas спечелиха фен турнира СИНЬО ЛЯТО 2024

Отборът на Blue Boys Burgas е новият шампион на фен турнира СИНЬО ЛЯТО 2024 след победа във финала над Blue Noisy Boys с 4:3. Надпреварата се проведе за 11-и път в периода 7-9 юни и събра близо 600 левскари в к.к. Албена край Варна. Тази година събитието бе посветено на 170 години от рождението на големия български държавник и революционер Стефан Стамболов! Участие в "Световното първенство за Левскари" взеха 30 отбора, а гости на турнира бяха благотворителен тръст JP8, както и привърженици от Унгария, Испания, Англия! Преди финалната среща се изигра традиционният благотворителен мач между ветерани на Сектор Б и сборен отбор на "Levski Family". Каузата на събитието отново бе подкрепа за лечението на 7-годишния Матео Крум Иванов!

Иначе трети се класираха „Сините Мечета", а четвъртата позиция остана за "Левски - София Запад". За най-добър футболист бе избран Сами от "Левски - София Запад", а най-добър вратар е Евгени Захариев от Q.D.V.P. Купата за Fair Play заслужи отборът на "Левски Аксаково". Призьорите бяха наградени от председателя на Надзорния съвет на НКП Левски - Любомир Костадинов, от почетния председател на НКП Владимир Владимиров, от председателя на УС на Сдружение "Левски на Левскарите" Димитър Костадинов, а индивидуалните отличия връчиха организаторите д-р Иво Тасков (основател на "Ултра Варна"), Милен Панайотов, Васил Колев и тенорът Валери Георгиев!

"Крайният собственик на мажоритарния акционер на генералния спонсор на "Професионален футболен клуб Левски" АД бе поканен, но не присъства...", отчетоха с иронична усмивка организаторите и добавиха: "Благодарим за доверието и подкрепата на НКП Левски, Асоциация "Levski Family”, ръководството на к.к. Албена, както и на всички участници!"

Добави коментар
*